Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ένστολες διαμαρτυρίες από 17/9 έως 20/9/2012....στην Κρήτη


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤ. ΚΡΗΤΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ- ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ –ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ηράκλειο 16 Σεπτεμβρίου 2012
ΠΡΟΣ:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ & ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ –ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
ΚΟΙΝ.
1.-ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ –ΡΕΘΥΜΝΟΥ-ΧΑΝΙΩΝ
2.-ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ
3.-ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Θέμα <Ένστολες  διαμαρτυρίες από 17/9 έως  20/9/2012>

          Σας γνωρίζουμε ότι τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων μας σε κοινή τους συνεδρίαση την 15/9/2012 κατήρτισαν τα ακόλουθο πρόγραμμα:
-Δευτέρα 17/9 ώρα 10.00 ανάρτηση πανό από τα ένστολα μέλη των Διοικητικών μας Συμβουλίων,  τον Πρόεδρο της ΠΕΑΛΣ και τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (πλ. Κύπρου) και ακολούθως ώρα 11.00  από κοινού, ανοικτά Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου στα  οποία θα έχουν κληθεί και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων  του Νομού μας
-Τρίτη 18/9 ώρα 10.00  ανάρτηση πανό από τα ένστολα μέλη των Διοικητικών μας Συμβουλίων και τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ στο κτίριο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και ακολούθως ώρα 11.30 από κοινού Γενικές Συνελεύσεις των μελών μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου
-Τετάρτη 19/9 ώρα 10.00 ανάρτηση πανό από τα ένστολα μέλη των Διοικητικών μας Συμβουλίων και τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ , στο κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.  
-Πέμπτη 30/9 ένστολη παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ηράκλειο.
 Ώρα 11.00 συγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας των μελών των Ενώσεων Αστυνομικών –Λιμενικών –Πυροσβεστών της Νήσου Κρήτης και των προσκεκλημένων εκπροσώπων των τοπικών φορέων . Ακολούθως πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Πόλης μας και επίδοση Ψηφίσματος στο Περιφερειάρχη Κρήτης. Κατάληξη εκ νέου στην Πλ. Ελευθερίας και κλείσιμο της πορείας. Επίσης θα παραδοθεί το Ψήφισμα μας στους Προϊσταμένους των Υπηρεσιών Αστυνομικών , Λιμενικών , Πυροσβεστών.


          Παρακαλούμε για την αρτιότερη διεξαγωγή της συγκέντρωσης:

Α) τις Ομοσπονδίες και Ενώσεις να μας γνωρίσουν τους εκπρόσωπους τους στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20/9. 
Β)τις Ενώσεις της Νήσου που εκτιμούμε ότι θα συμμετέχουν δυναμικά στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών μας και για την επιτυχία της συγκέντρωσης να μας γνωρίσουν έγκαιρα τον αριθμό των Λεωφορείων που θα έρθουν  στην πόλη μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες θέσεις σταθμεύσεις των καθώς και να επιλύσουμε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Με εκτίμηση

Οι πρόεδροι των Ενώσεων