Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  
 Στην πολύχρονη συνδικαλιστική μας πορεία, υπήρξαν φορές που το συνδικαλιστικό μας κίνημα δοκίμασε τα όριά του, άλλοτε κατακτώντας νέους ορίζοντες και άλλοτε προασπίζοντας κεκτημένα.

  Σε μια τέτοια θέση μάχης, σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα μας, βρισκόμαστε εδώ και πολλές μέρες. Πασχίζουμε να πείσουμε τους κυβερνώντες ότι πατριωτικό καθήκον δεν είναι σήμερα οι προσχεδιασμένες περικοπές δαπανών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά ακριβώς το αντίθετο: η ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού της, διότι αγωνιούμε πραγματικά για να μην εξευτελιστεί το αγαθό της ασφάλειας και για να μη βυθιστεί η χώρα σε ένα καθεστώς ανεξέλεγκτης ανομίας.

  Συνεχίζοντας τον ωραίο αγώνα μας, καλούμαστε όλοι και ο καθένας ξεχωριστά από τη θέση ευθύνης που κατέχουμε και με τη συλλογική μας δράση πάντα, να ασκήσουμε ακόμα μεγαλύτερη πίεση προς την Ελληνική Κυβέρνηση και τα Πολιτικά Κόμματα που τη στηρίζουν για να μην θεσμοθετήσουν τελικά τα επονείδιστα μέτρα που σχεδιάζουν για μας.


  Ήδη, με τις καθημερινές μας πρωτοβουλίες, τις παραστάσεις διαμαρτυρίας, τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας μας στην Αθήνα στις 6 Σεπτεμβρίου 2012, την διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη την 8-9-2012 και με αυτές που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα επιβεβαιώνει τον πρωτοποριακό του ρόλο, αποτελώντας σημείο αναφοράς για το ευρύτερο συνδικαλιστικό κίνημα των Ελλήνων εργαζομένων.

  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

  Με τη συμμετοχή σας στον αγώνα μας αποδεικνύετε ότι είστε η προστιθέμενη αξία ενός συνδικαλιστικού κινήματος που δεν υποκύπτει και δεν χειραγωγείται από κανέναν. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι' αυτό, αλλά και για έναν επιπλέον λόγο: κερδίζετε καθημερινά την εκτίμηση των συμπολιτών μας και αναγκάζετε την κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν να μη μας θεωρούν «δεδομένους».

Δεν αρκεί όμως αυτό.

  Ο Έλληνας αστυνομικός με τη συνδικαλιστική του ωριμότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει, πρέπει να στείλει ακόμα πιο ηχηρά μηνύματα στους κυβερνώντες, χωρίς να παραγνωρίζει τις σημερινές, τραγικά δύσκολες για το λαό και τη χώρα μας, συνθήκες εργασίας και διαβίωσης.

  Γι' αυτό σας καλούμε να ανταποκριθείτε ακόμα πιο μαζικά και πιο μαχητικά στις νέες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζουμε, εγγράφοντας νέες αγωνιστικές σελίδες στην ιστορία μας.

  Πιστέψτε στις ανεξάντλητες δυνάμεις σας και μην ακούτε τις σειρήνες του αποπροσανατολισμού και του ραγιαδισμού. Η κοινωνία αναγνωρίζει το δίκαιο του αγώνα μας.

  Μιλήστε στους συναδέλφους που μένουν απαθείς ή διστάζουν να μας ακολουθήσουν, ενημερώστε τις τοπικές κοινωνίες και όλους τους βουλευτές και τότε να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε νέους συμπαραστάτες και συναγωνιστές.
Μπορούμε να πετύχουμε, η νίκη δεν είναι μακριά!
Προχωράμε δυνατά μπροστά, όλοι μαζί στον αγώνα!
Δεν περισσεύει κανείς!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 www.poasy.gr