Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Προτάσεις ΠΟΑΣΥ για τη βιωσιμότητα του ΤΕΑΠΑΣΑ και το χορηγούμενο εφάπαξ


Παρασκευή, 21 Δεκέμβριος 2012
-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα 20 Δεκεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 506/4/4α
Προς: Τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΤΕΑΠΑΣΑ Ταξίαρχο κ. Νικόλαο ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑ
Κοιν.: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Προτάσεις λήψης μέτρων βιωσιμότητας Τομέων Πρόνοιας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.»
Σχετ.: 85070/0229 από 06-12-2012 έγγραφο σας

Κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού οφείλουμε να εκφράσουμε την πλήρη διαφωνία μας στις διαλαμβανόμενες σ' αυτό προτάσεις σας για το αναφερόμενο στο θέμα αντικείμενο.
Η Ομοσπονδία μας σε συνέχεια των αναφερόμενων στο υπ' αριθ. 506/4/4 από 30-11-2012 έγγραφό της και σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο ΙΣΤΟΡΙΚΟ- ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή της (Οικονομικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων) καταθέτει τις ακόλουθες απόψεις – προτάσεις:

1
2

3
4

Κύριε Πρόεδρε,

Για την κατά το δυνατόν καλύτερη διασφάλιση των συμφερόντων των συναδέλφων – μελών της Ομοσπονδίας μας είναι απαραίτητο να μας γνωσθούν το δυνατόν συντομότερα από πλευράς σας και πριν τη λήψη οποιωνδήποτε αποφάσεών σας τα ακόλουθα:

1. Στοιχεία πληθυσμιακά και οικονομικά τα οποία εστάλησαν από το Ταμείο στο αρμόδιο Υπουργείο για την οικονομική μελέτη.
2. Εισροές – εκροές των τελευταίων πέντε (5) ετών (ανά έτος).
3. Αριθμός ανά έτος εξερχομένων και αριθμός εισερχομένων των πέντε (5) τελευταίων ετών.
4. Εκτίμηση με βάση τα πληθυσμιακά στοιχεία και τις ηλικιακές ομάδες για το ρυθμό εξόδου από σήμερα και για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια αναλυτικά ανά έτος.
5. Περιουσιακή κατάσταση του Ταμείου σήμερα.

Η από μέρους μας επιπρόσθετη και άμεση αξιοποίηση αυτών θα συμβάλλει εποικοδομητικά στην ωφελιμότερη για όλους μας αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος.
5

6


7

8

9