Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ένωση Θεσσαλονίκης: "Ως εδώ το φιλότιμο, Δεν μπορούμε να ζήσουμε, Δεν μπορούμε να δουλέψουμε..."





Ένωση Θεσσαλονίκης: "Ως εδώ το φιλότιμο, Δεν μπορούμε να ζήσουμε, Δεν μπορούμε να δουλέψουμε..."


 
Η Ένωσή μας δεχόμενη τις έντονες αντιδράσεις και παράπονα εκατοντάδων μελών μας, ύστερα από την ανάρτηση στο POL του σημειώματος αποδοχών της μισθοδοσίας του επόμενου μήνα (Μάρτιος 2013), έπειτα από την εφαρμογή του Μνημονίου 3 και της νέας παρακράτησης της εφορίας, είναι υποχρεωμένη να δηλώσει προς την Ηγεσία, Πολιτική και Φυσική, αλλά και προς την
Κυβέρνηση, ότι:
-Δεν μπορούμε, ως Έλληνες Αστυνομικοί, να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να ανταπεξέλθουμε στις προσωπικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις.
-Εάν η Πολιτεία δεν λάβει τα αναγκαία μέτρα για την οικονομική μας στήριξη, δυστυχώς, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά και με την απαραίτητη αυταπάρνηση στα καθήκοντά μας.
-Το φιλότιμο, το ηθικό και η ψυχολογία μας, έχουν φτάσει στο χαμηλότερο επίπεδο και στην  πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Η ασφάλεια των πολιτών κλονίζεται σε συνδυασμό και με τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στον οργανισμό μας.
-Περιμένουμε από τη συντεταγμένη Πολιτεία, από την Κυβέρνηση και ειδικότερα από τον κ. Υπουργό μας, την έμπρακτη στήριξή τους, προκειμένου να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να εκτελέσουμε τα καθήκοντά μας με επιτυχία, προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.
                   
www.eayth.gr