Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Έκαναν ... μνημόσυνο της εκπαίδευσης τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

πηγή: www.bloko.gr

Μ' έναν έντεχνο στίχο διακωμωδεί στη σελίδα της ΑΣΠΑ στο facebook το μέλος του συνδυασμού Γιάννης Πεχλιβανάκης την "αποχή" από τις εκπαιδεύσεις των αστυνομικών που υπηρετούν στα ΜΑΤ και στην ΥΜΕΤ της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε
τί γράφει.

''ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΑΕΘ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ"'
ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΥΜΕΤ-ΥΑΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. .
ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΩΝΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ " ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. . ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ". .ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑLA CARTE.. KAI ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ '' ΑΣΠΙΔΑΣ " ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ''ΑΣΠΑ'' ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΛΕΓΟΝ ΖΗΤΗΜΑ. .ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ. .ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ .. .
ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ