Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

"Ο κύβος ερίφθη".Έως 7,5% η ονομαστική μείωση του μισθολογίου των αστυνομικών,στο 25% η πραγματική μείωση....!!!!


Η Μέρκελ ήρθε την φυλάξαμε καλά, αλλά έφυγε και μαζί της έφυγαν και οι ελπίδες για μια ήπια δημοσιονομική προσαρμογή, τώρα για μας τους  Έλληνες έρχονται  τα πιο σκληρά μέτρα, που δεν είναι τίποτα άλλο από περικοπές,περικοπές,περικοπές.
Για να προχωρήσει λοιπό η καταβολή της δόσης των 31 δις και η περιβόητη επιμήκυνση θα πρέπει να πέσει κι άλλο μαχαίρι.
Στο μισθολόγιο μας αυτό σημαίνει άμεση περικοπή η οποία θα κυμανθεί από το 6 έως το 7,5%. Και θα είναι περικοπή αναδρομική από τη 1η Ιουλίου!
Όμως οι περικοπές ως γνωστόν δεν θα είναι μόνο αυτές που θα ανακοινωθούν αλλά κι αυτές που επί της ουσίας έχουν ήδη αρχίσει να επιβάλονται στους αστυνομικούς.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε το κόψιμο των οδοιπορικών. Το "πάγωμα" του χρονοεπιδόματος  και η βέβαιη κατάργηση των μισθολογικών προαγωγών!!!!!!...που μαζί με τα δώρα κτλ η μείωση του εισοδήματός μας θα φτάσει το 20 έως 25%!!!
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Και οι πιο δύσπιστοι από μας θα πρέπει να καταλάβουν , ότι τα ωραία λόγια και χρόνια τελείωσαν, τώρα όλα είναι υπό αίρεση και αμφισβήτηση και για να μην γίνει το μέλλον μας χειρότερο από το παρόν και το αύριο από σήμερα....."ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ".
Α.Σ.Π.Α