Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ενημέρωση για την ακριβή πορεία των αγωγών του επιδόματος των νυχτερινών των πρώην Ε.Φ.

Από το σωματείο των πρώην ΕΙ.Φ. Θεσ/νίκης επί προεδρίας μου κατατέθηκαν την 24/06/2003 στην γραμματεία του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την καταβολή του ανωτέρου επιδόματος και για το χρονικό διάστημα από 01/01/2000 έως και 31/12/2001 νομιμοτόκως από την επίδοση της αγωγής.


Οι (9) αγωγές μας επιδόθεισαν στον Υπουργό Οικονομικών από την γραμματεία του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών την 02/04/2007 με θετική απόφαση-έκβαση για τις αγωγές μας.

Το Δημόσιο την 23/04/2009 εκανε αίτηση ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ενώπιον της γραμματείας του Συμβουλίου Επικράτειάς στην οποια ζητούσε να ΑΝΑΙΡΕΘΕΙ η ΥΠΕΡ μας απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Από το ΣΤ" τμήμα του Σ.Τ.Ε. εξεδόθησαν κατ  τα έτη 2012 έως και 2014 απόφαση η οποία ΑΠEΡΡΙΨΕ την ανωτέρω αίτηση της αναίρεσης του δημοσίου ως ΑΠΑΡAΔΕΚΤΗ και αφού εξαντλήθηκε και ο ανώτερος βαθμός δικαιοδοσίας η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών κατέστη ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ!!!!!!!!! 

Ήδη έχουν αποσταλεί (2) αγωγές στην Υποδιεύθυνση δημοσιονομικου έλεγχου του Υπουργείου μας και αυτο με την σειρά του της εχει αποστείλει στην ιδια Υποδιεύθυνση του υπουργείου οικονομικών και αφου ελεγχθούν να επιστρέψουν στο Υπουργείο μας για  να πιστωθούν τα ποσα στους δικαιούχους 

Επίσης με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω ότι παραλάβαμε (2) εκ νεου Αμετάκλητες αγωγές και αφορούν τους συναδέρφους η πρώτη που το επώνυμο τους ξεκινά από ΑΓΓ. έως και ΓΑΛ  και η δεύτερη από ΚΑΡ έως και ΚΩΝ.

Παρακαλώ τους εν λόγω  συναδέρφους είτε να επικοινωνήσουν μαζί μου είτε να μεταβούν πρωινές ώρες από της 11.00 έως 13.00 στο γραφείο του δικηγόρου  (Βενιζέλου 20 3ο όροφο) για να καταθέσουν την αίτηση προς την ΥΔΕ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΣAΚΗΣ