Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Στην διάρκεια των  συγκεντρώσεων-πορειών που πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Αθήνα την 6η Δεκεμβρίου, ομάδες"γνωστών - αγνώστων"  επιτέθηκαν για άλλη μια φορά  στις αστυνομικές δυνάμεις, με πέτρες, μάρμαρα και βόμβες μολότοφ, με  αποτέλεσμα να  τραυματίστούν  συνάδελφοι μας, άλλοι ελαφρύτερα και άλλοι βαρύτερα.
    Η Α.Σ.Π.Α εύχεται γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους συναδέλφους που τραυματίσθηκαν και καλό κουράγιο στις οικογένειες τους κατά την αποθεραπεία των συναδέλφων.

    Αντιπροσωπεία μελών της Α.Σ.Π.Α., επισκεφθηκε χθές 7-12-2011 και σήμερα 8-12-2011 τραυματίες συναδέλφους που νοσηλεύονται, για να εκφράσει τη συμπαράσταση  και τη στήριξη της σε αυτούς και τις οικογένεις τους  με οποιοδήποτε τρόπο και αν χρειαστεί, κάτι που πλέον θα γίνεται σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις και θα υπάρχει όποτε είναι δυνατόν και σχετική ενημέρωση για να πηγαίνουν όταν αυτό είναι εφικτό και περισσότεροι συνάδελφοι. 
Για άλλη μια φορά ευχόμαστε περαστικά στούς εγκαυματίες από  Δ.Α.Θ. και  Δ.Α.Ε.Θ. καθώς και στούς συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τραυματίστηκαν πρόσφατα σε τροχαίο ατύχημα επιβαίνοντες σε υπηρεσιακή μηχανή της ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια εποχούμενης περιπολίας.
Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε... καλή ανάρρωση και στο συνάδελφο της ομάδας Ζ, ο οποίος υπέστει εγκαύματα στο χέρι του, απο άνανδρη επίθεση με μολότωφ, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης ύπηρεσίας φρούρησης του Τούρκικου Προξενείου πριν λίγες μέρες,(αξίζει να αναφερθεί πως ο συνάδελφος της Δ.Α.Ε.Θ. που χτυπήθηκε απο μολότωφ ήταν επίσης πλησίον του Τούρκικου Προξενείου).
Καθώς επίσης περαστικά και σε όλους τους άλλους συναδέλφους που τραυματίστηκαν ελαφρά  και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, λαμβάνοντας  όπου ήταν απαραίτητο μόνο τις πρώτες βοήθειες.
Τέλος θα θέλαμε να πούμε και ενα μεγάλο μπράβο στο ψυχολόγο απο την Υποδ/νση Κεντρικού Ιατρείου Θεσ/νίκης, για την αμεριστη συμπαράσταση και ψυχολογική στήριξη που παρέχει καθημερινά στην οικογένεια του ενός συναδέλφου που είναι ποιο σοβαρά τραυματισμένος απο την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επαινούνται και να βρίσκουν μιμητές.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ  ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ και αυτό το βλέπουμε καθημερινά με τα mail που λαμβάνουμε, αλλά και με τα τηλ που μας κάνετε καθημερινά  για να μάθετε πως είναι η υγεία των  συνάδελφων.
Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας και αν χρειαστεί, αυτή η συμπαράσταση να γίνει πράξη ακόμα πιο ουσιαστικά.
Α.Σ.Π.Α.