Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

"ΜΑΤ-ώνουν" κάθε μέρα"και την "πληρώνουν"!!!!


Στο ίδιο έργο "θεατές",δεν πέρασε πολύς καιρός από την απρόκλητη επίθεση με μολότοφ εναντίον των συναδέλφων (Δ.Α.Ε.Θ - ΖΗΤΑ) στο Τούρκικο Προξενείο, ακόμη "καπνίζουν" οι μολότοφ που εκσφενδόνισαν οι "γνωστοί -άγνωστοι" την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου εναντίων των αστυνομικών.

Κάθε μέρα έχουμε απρόκλητες επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών που  είτε είναι διερχόμενοι στους δρόμους της πόλης , είτε σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Πολλά περιστατικά  επιβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι οι απρόκλητες αυτές επιθέσεις των "γνωστών αγνώστων"  έχουν μοναδικό σκοπό να κάψουν αστυνομικό η να δουν αίμα "μπάτσου" να χύνεται ποτάμι",όπως γράφουν και στις προκυρήξεις τους!!!!

Και τι κάνει η συντεταγμένη Πολιτεία, για να προστατέψει τον εργαζόμενο αστυνομικό,τον διερχόμενο πολίτη, την ιδιωτική και δημόσια περιουσία, προβαίνει στην θεσμική θωράκιση του οπλοστασίου της, ώστε κανείς μα κανείς που διαπράτει ποινικά αδικήματα και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα να μην έχει το ακαταδίωκτο και την ατιμωρησία!!!!!

Κάτι ανάλογο έγινε και στην αστυνομική επιχείρηση μετά το πέρας των εκδηλώσεων της επετείου του Πολυτεχνείου,οι επικεφαλείς των Αστυνομικών δυνάμεων τηρώντας και εφαρμόζοντας τον Νόμο καταδίωξαν ,συλλάβανε και διαλύσανε τους "ταραξίες" και εκτός και εντός του Πανεπιστημιακού χώρου ως είχαν άλλωστε υποχρέωση !!!!!!!!

Όμως η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία τους "αντάμειψε" ελέγχοντας τους πειθαρχικά  και μεταθέτοντας  τους, οχι γιατί δεν συνέτρεχαν όλες εκείνες οι προυποθέσεις του πρόσφατου  Νόμου που η Κυβέρνηση αυτή και τα περισσότερα κόμματα εψήφισαν  με μεγάλη πλειοψηφία ,αλλά γιατί οι πριν τις εκδηλώσεις εντολές τόσο της Πολιτικής όσο και της Φυσικής Ηγεσίας ήταν να μη εισέλθουν οι αστυνομικές δυνάμεις εντός του χώρου του πανεπιστημίου αν δεν δοθεί εντολή από ψηλά!!!!

Και γεννάτε το εξής εύλογο ερώτημα:από πότε ένας η πολλοί αστυνομικοί όταν πέφτουν στην αντίληψη τους ότι γίνονται  παράνομες πράξεις  πρέπει να ζητούν άδεια από την Πολιτική και Φυσική τους Ηγεσία προκειμένου να εφαρμόσουν τα νόμιμα!!!!

Ποιοί κανόνες εμπλοκής παραβιάστηκαν ,από την επέμβαση των λίγων μέτρων και λίγων λεπτών των  ΜΑΤ προκειμένου να καταδιωχθούν,συλληφθούν και τελικά διαλυθούν οι "γνωστοί - άγνωστοι" που πετούσαν πέτρες ,σίδερα και μολότοφ εναντίων των αστυνομικών;

Τίνος πολιτικού η υπηρεσιακού παράγοντα οι εντολές υπερισχύουν των Νόμων;

Περιμένουμε μια απάντηση από την Πολιτική και Φυσκή μας Ηγεσία !!!

Και φυσικά την αποκατάσταση των συναδέλφων που  υπηρεσιακά "κακοποιήθηκαν", επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους!!!

 
Άλλως έχουν τεράστια ευθύνη διότι μα αυτά και με αυτά  το ηθικό των συναδέλφων ειδικά στην ΥΑΤ και ΥΜΕΤ έχει καταρακωθεί, και ευχόμαστε στο μέλλον να μην χρειαστεί "να θερίσουμε θύελλες επειδή κάποιοι έσπειραν ανέμους"!!!!

Α.Σ.Π.Α