Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σε απόγνωση οι άνδρες της Δ.Α.Ε.Θ............





Σε απόγνωση βρίσκονται όλοι οι υπηρετούντες αστυνομικοί στην Δ.Α.Ε.Θ , οι ανοχές και οι αντοχές τους έχουν ξεπεράσει τα όρια των πολλών μετακινήσεων και της υπεραπασχόλησης.
Η καθημερινή διάθεση σε μέτρα ,στα δικαστήρια, στους  προς φύλαξη στόχους, στα γήπεδα ,στις συγκεντρώσεις,στις μετακινήσεις λόγω του <<Ξένιου Δία>>.Έχει εξαντλήσει κάθε δυνατότητα διάθεσης έστω και στοιχειώδους χρόνου στις  οικογένειες τους.

Αισθάνονται σαν "νομάδες" η γυρολόγοι που ζουν από πολιτεία σε πολιτεία.

Εκτός της σωματικής κούρασης , έχουν να αντιμετωπίσουν την ψυχική κούραση .αλλά και τα οικογενειακά προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της απουσίας τους  και των οικονομικών προβλημάτων εξαιτίας της "αιμορραγίας" των τελευταίων ετών.
Αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες και μειωμένες αποδοχές, ένας αντίρροπος συνδυασμός που μόνο προβλήματα γεννά, που δυστυχώς δεν μπορεί να λύσουν ούτε το τοπικό σωματείο , ούτε η Ομοσπονδία , αφού έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σκληρό "υπηρεσιακό κατεστημένο" που μόνο απαιτήσεις έχει και μια πολιτική ηγεσία που είναι διατιθεμένη μόνο τις απαιτήσεις της Τρόϊκας να ικανοποιήσει.

Δυστυχώς η κατάσταση αυτή θα οδηγήσει - έχει οδηγήσει - τους συναδέλφους μας χωρίς να το θέλουν σε ακραίες καταστάσεις και συμπεριφορές και για τις οποίες φυσικά θα είναι και τα μοναδικά θύματα μιας και οι θύτες εδώ και  πάρα πολλά χρόνια όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν , αλλά έχουν κάνει και "επιστήμη" να τις επιρρίπτουν προς τα κάτω.


Α.Σ.Π.Α 


.