Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗΜ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ…..!!!!


 
Αγαπητοί συνάδερφοι/σες, χαίρεται.

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω με αυτά που γίνονται γύρω μας και μας αφορούν. Έχουμε υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τόση μεγάλη ψυχολογική πίεση που έχουμε φτάσει στα όρια μας. Από την μια οι διαφαινόμενες  μισθολογικές μειώσεις και από την  άλλη οι αυξανόμενες υπηρεσιακές ανάγκες!! Θα μου πείτε πως γίνεται να σου μειώνουν τον μισθό και να σου ζητούν να εργάζεσαι περισσότερο. Αυτό είναι σχήμα οξύμωρο!!! Κι όμως  συμβαίνει και είναι καθημερινό φαινόμενο. Τρανταχτό παράδειγμα  η εισβολή διαδηλωτών στο ΥΠ.ΕΘ.Α. Ήταν τόσος ο φόρτος εργασίας  που δεν είχαν  δυνάμεις να στείλουν στο σημείο!!!!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ασχολούμαστε μόνο με τις διαδηλώσεις και τις πορείες –όπου και στο συγκεκριμένο θέμα η πολιτεία κάνει ένα ολέθριο σφάλμα προσπαθώντας να καλύψει δικές της  αδυναμίες  χρησιμοποιώντας μας  ως  κυματοθραύστη-αλλά και με τον "ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ".

Αποτέλεσμα των ανωτέρω συνθηκών είναι οι μετακινήσεις των δυνάμεων  της  Δ.Α.Ε.Α και Δ.Α.Ε.Θ σε καθημερινή βάση!!!Τώρα που σας γράφω φεύγουν την Δευτέρα  3 διμοιρίες για Αθήνα και  Δράμα. Ειδοποιήθηκαν  μια μέρα πριν να ετοιμάσουν  βαλίτσες. Προφανώς  την φυσική ηγεσία δεν την ενδιαφέρει η προσωπική ζωή των συναδέλφων  και οι οικογενειακές υποχρεώσεις του καθενός.

Και όχι μόνο αυτό αλλά η στοχοποίηση του ένστολου αστυνομικού προσωπικού δεν έχει τέλος (Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ…, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ…, ΠΑΝΟΠΟΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΝ…, 62 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ…). Αυτή η υπερβολή το μοναδικό που έχει να κάνει είναι να μας στοχοποιήσει απέναντι στους Έλληνες που διαδηλώνουν για τα βάναυσα μέτρα που έχουν υποστεί.

Όσο για την μισθολογική δαπάνη που θα έπρεπε να καλύψει το  Υ.ΟΙΚ. εάν δεν ήμασταν στα ειδικά μισθολόγια-φτωχολόγια  αυτή θα κυμαινόταν χονδρικά σ το διπλάσιο του μεροκάματου συν την χιλιομετρική απόσταση συν όλα τα υπόλοιπα έξοδα πληρωμένα. Το χειρότερο όλων είναι ο ωχαδερφισμός των συναδέλφων και η μη συμμετοχή σε οποιαδήποτε μορφή κινητοποιήσεων!!! Κάποιοι συμπεριφέρονται ως καναπεδάκιδες και εφιάλτες  του συνδικαλιστικού κινήματος!!!!!

Ας δραστηριοποιηθούμε όλοι και ας αντιδράσουμε στο βαθμό και στο μέτρο που μπορούμε για να σταματήσει η πολιτική και η φυσική ηγεσία να μας συμπεριφέρεται  ως  φεουδάρχης. Δεν  εργαζόμαστε στα χωράφια κανενός!!!!!"

Γιώργος ΣΙΣΚΟΣ
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ
Μέλος Α.Σ.Π.Α