Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ:η συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη...........


-Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, όπως ήδη γνωρίζεται, 21-10-2012 και 22-10-2012, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για το Διοικητικό Συμβούλιο, για την εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία, τα συμβούλια μεταθέσεων και την εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, στην Κεντρική Μακεδονία.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε η συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για να μπορέσουμε να δώσουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα, τόσο ενάντια στην οικονομική λεηλασία που επιβάλλει η τρόικα, όσο και για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Η Κίνηση μας, που πρόσφατα αλλά όχι ευκαιριακά δημιουργήθηκε, δεν επιδιώκει την συμμετοχή των συναδέλφων μόνο στην εκλογική διαδικασία αλλά την πολύπλευρη δράση τους μέσα από προτάσεις και κυρίως από την μαζική παρουσία τους στις κινητοποιήσεις, ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν ανθρώπους χωρίς προσωπικότητα και επάιτες εξαρτώμενους από αυτούς.

Στην συνεχιζόμενη -και κουραστική- λασπολογική και διχαστική επίθεση από συγκεκριμένη παράταξη δεν πρόκειται να απαντήσουμε...

Την απάντηση θα δώσουν ελεύθερα και ανεμπόδιστα, αύριο και μεθαύριο οι συνάδελφοι...

Ξεπερνάμε τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος.
- Διαρκής αγώνας για την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του συνδικαλιστικού κινήματος

ΥΓ: Μας προκαλεί ανησυχητική κατάπληξη το γεγονός πως σε σημερινή ανακοίνωση τους συνδικαλιστές της Αστυνομίας χαρακτηρίζουν "συνθήματα αντιφατικά και επικίνδυνα όπως : αποστρατικοποίηση της Σχολής Αξ/κών και εκδημοκρατισμός αυτής ή άλλες πομφόλυγες όπως δημοκρατική μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας". Ο εκδημοκρατισμός της Αστυνομίας -από την βάση, που είναι οι σχολές- αποτελεί πάγιο αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Παραπέμπουμε και σε σχετική ημερίδα των Ομοσπονδιών μας. Οι ενδιαφερόμενοι ας δουν λίγο στο site της ΠΟΑΞΙΑ, στην διεύθυνση http://www.poaxia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=274:-------q---&catid=100&Itemid=474με τίτλοΗμερίδα – συνεισφορά στον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.