Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κατέθεσε τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη


Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2012
Kατέθεσαν στον πταισματοδίκη Θεσσαλονίκης μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ. μετά το εξώδικο για την καταστρατήγηση ωραρίου στην Δ.Α.Ε.Θ.
-ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  30/10/2012
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 127/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα 30/10/2012 τα μέλη του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης του άρθρου 31 του Κ. Ποιν. Δ., η οποία διατάχθηκε από τον κ.Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος σύμφωνα με το άρθρο 259 του Π.Κ., λόγω της καταστρατήγησης του ωραρίου εργασίας που προβλέπεται αυστηρά από το Π.Δ. 394/2001 και τις σχετικές διαταγές του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας και έπειτα από την εξώδικη καταγγελία – δήλωση της Ένωσής μας κατέθεσαν με ένορκη εξέταση στην κ. Πταισματοδίκη Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας σχετικά όλες τις αυθαιρεσίες - παρατυπίες της Διοίκησης  και εγχείρησαν 150 υπεύθυνες δηλώσεις – έγγραφες αναφορές συναδέλφων, στις οποίες  περιγράφονται αναλυτικά όλα τα ανωτέρω, τα οποία συνοδεύονται και από επικυρωμένα αντίγραφα υπηρεσιών.
Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει και αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, για την προστασία των συναδέλφων από οποιεσδήποτε αυθαιρεσίες και παρατυπίες των εργασιακών δικαιωμάτων.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΔΗΜΗΤΡΙΟΣ             ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ