Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αστυνόμευση του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης
Βεβαιώθηκαν δεκαέξι (16) παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων»
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, πέραν των καθημερινών αστυνομικών ελέγχων, πραγματοποιούνται επιπλέον στοχευμένες δράσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή διαφόρων Υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, νυχτερινές ώρες της 07-07-2013 / 08-07-2013, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» ,καθώς επίσης και αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας και Μενεμένης, με αντικείμενο τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, προσήχθησαν στα προαναφερόμενα Τμήματα Ασφαλείας δεκαέξι (16), συνολικά, εκδιδόμενα άτομα και ειδικότερα:

- Δεκαπέντε (15) γυναίκες, πέντε (5) ημεδαπές και δέκα (10) αλλοδαπές

- Ένας (1) ημεδαπός άντρας

Σε βάρος των παραπάνω βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι ειδικές αυτές δράσεις συνεχίζονται σε τακτική βάση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της γενικότερης εγκληματικότητας και ειδικότερα την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, προς εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Σε βάρος των παραβατών εφαρμόζεται κάθε νόμιμη διαδικασία.
 
Δημοσιευμένο:http://www.astynomia.gr
 
Η Συνάδελφοι συνεχίζουν με επαγγελματισμό την δουλειά τους Συγχαρητήρια.
 
Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης