Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Να διατεθούν χρήματα για να γίνουν τουλάχιστον ποιο άνετες οι μετακινήσεις των Διμοιριών

Την ώρα που οι μετακινήσεις των αστυνομικών - διμοιριών της Δ.Α.Ε.Θ έχουν γίνει καθημερινότητα  - γι αυτό έχουμε καταγγείλει  ξανά ότι οι  συνάδελφοι αυτοί είναι πλέον "νομάδες".
Η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα των πολυδάπανων αυτών μετακινήσεων δεν είναι δικιά μας δουλειά, εφόσον βέβαια τηρούνται οι κανόνες και γίνονται σεβαστά τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων - που φυσικά όχι μόνο καταστρατηγούνται, αλλά δεν δίνεται και ούτε ένα ευρώ για την διασφάλιση της ασφαλούς και άνετης
μετακίνησης τους.
Λεωφορεία ακατάλληλα για μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις, παμπάλαια, κακοσυντηρημένα (λόγω  περικοπών των δαπανών), χωρίς κλιματισμό.
Και δικαιολογημένα τα παράπονα τους και τα αδυσώπητα ερωτήματα τους.... "πως βρίσκονται εκατομμύρια ευρώ για τις μετακινήσεις ... και δεν υπάρχουν λίγα χρήματα για την συντήρηση των κλιματιστικών των λεωφορείων που μας μετακινούν;;;" 

Δυστυχώς η φυσική μας ηγεσία έτσι ιεραρχεί και κοστολογεί τις καταστάσεις αυτές..... ξοδεύει υπέρογκα ποσά, εργατοώρες και εξοντώνει σωματικά και ηθικά τους συναδέλφους στις μετακινήσεις, αλλά τσιγκουνεύεται να διαθέσει λίγα χρήματα τουλάχιστον για να κάνει πιο άνετες τις μετακινήσεις αυτές.


Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης