Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ! Άλλη μια υπερβολή στα μέτρα τάξης της ΔΕΘ! Σκοπιά για το αυτοκίνητο του Υπουργού μας;

Ο Υπουργός μας κ. Βασίλης Κικίλιας θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πόλη μας για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από την ομάδα εργασίας της παράταξής μας ΑΣΠΑ, ότι στο σημείο που θα σταθμεύσει το αυτοκίνητο του Υπουργού, διατάχθηκε για την απόλυτη ασφάλεια του οχήματος να διατεθούν συνάδελφοι να το φυλάνε!
Αν είναι ποτέ δυνατόν να μην μπορεί να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του οχήματος από τους συναδέλφους που αποτελούν συνοδεία του Υπουργού και να μεταφέρεται μέρος των ευθυνών τους σε συναδέλφους άλλων υπηρεσιών. Επίσης, ενώ η Θεσσαλονίκη σφύζει από τα μέτρα τάξης για την διεξαγωγή της ΔΕΘ και τους επισκέπτες, σπαταλώνται αστυνομικές δυνάμεις σε τέτοιου είδους "υπηρεσίες" που υποβιβάζουν το αστυνομικό έργο και τους ίδιους τους αστυνομικούς ως προσωπικότητες. Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί το κόστος για τις μετακινήσεις αστυνομικών δυνάμεων από όλη την Ελλάδα στη ΔΕΘ έχει εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ποσά!!
Σε περίπτωση που όλα αυτά που μας καταγγέλθηκαν ευσταθούν, ελπίζουμε ότι ο ίδιος ο Υπουργός μας θα αποσύρει τους συναδέλφους από το σημείο άμεσα και θα βάλει τέλος σ' αυτόν τον παραλογισμό!
 
ΑΣΠΑ Θεσσαλονίκης