Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ανάρτηση αφισών και διευκολύνσεις για δυναμική συμμετοχή στη διαμαρτυρία ΔΕΘ

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αριθ. Πρωτ.: 201/1/33ι
Προς: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Κοιν: Π.Ο.ΑΞΙ.Α- Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.- Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.- Ε.Α.Π.Σ.-Π.Ε.Α.Λ.Σ.- Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. - Ομοσπονδίες- Οργανώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ενέργεια και στην Αποστρατεία – Ομοσπονδίες- Οργανώσεις Συνταξιούχων των Σ.Α.
Συνάδελφοι,
Ως γνωστό, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη - Πλατεία Λευκού Πύργου, θα πραγματοποιηθεί ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Οι σχετικές αφίσες αποστέλλονται στις Ενώσεις σας σήμερα (02-09-2014) με Courier, οι οποίες να αναρτηθούν πέραν των Αστυνομικών Υπηρεσιών και σε υπάρχουσες στην περιοχή σας Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος και σε γραφεία των Οργανώσεων συνταξιούχων και εν αποστρατεία συναδέλφων των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, σε συνεννόηση με τα προεδρεία τους.
Από τους εκπροσώπους των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Οργανώσεων των Ε.Δ. και Συνταξιούχων των Σ.Α. δηλώθηκε η επιθυμία συμμετοχής τους στη διαμαρτυρία.
Προς τούτο, κατά τη μετακίνησή σας με μισθωμένα λεωφορεία να διευκολύνετε και τους συναδέλφους των άλλων Ομοσπονδιών Π.Ο.ΑΞΙ.Α- Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.- Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.- Ε.Α.Π.Σ.- Π.Ε.Α.Λ.Σ. και συνταξιούχων και εν ενεργεία συναδέλφων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που προτίθενται να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.
Οι Ομοσπονδίες και λοιπές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τη σχετική ενημέρωση των συναδέλφων μελών τους.
 
Συνάδελφοι,

Στο χέρι μας είναι να πετύχουμε.
Από όλους εμάς εξαρτάται το μέγεθος της πίεσης που μπορούμε να ασκήσουμε όπου το απαιτούν οι περιστάσεις, μέχρι τελικής δικαίωσης.
Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, ο αγώνας συνεχίζεται!
 
 
 
 
       Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.       
       Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος               ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης