Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Κύριε Αρχηγέ με υπόμνηση σας να χορηγηθούν αυτές οι Ημερήσιες Αναπαύσεις......

Θεσσαλονίκη, 16 Σεπτεμβρίου 2014Αριθ. Πρωτ.:124/2014
Προς     : Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κύριε Αρχηγέ,
Με επιτυχία και χωρίς εντάσεις ολοκληρώθηκε η 79η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Για άλλη μια χρονιά το αστυνομικό προσωπικό υπερεργάστηκε για τη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας τόσο των συμπολιτών μας που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομικές
πολιτικές που ακολουθούνται μέσω διαδηλώσεων και πορειών, όσο και των απλών πολιτών που θέλησαν να επισκεφθούν την Έκθεση και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Σύμφωνα με τα απολογιστικά στατιστικά στοιχεία, που ανακοίνωσε η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo AE, ο φετινός αριθμός των επισκεπτών έσπασε το φράγμα των 255.000 ατόμων. Γεγονός ευχάριστο για την πόλη μας, και πρόκληση για την Ελληνική Αστυνομία. Όλοι οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης καθώς και όσοι μετακινήθηκαν για να συνδράμουν από την υπόλοιπη Ελλάδα, εργάστηκαν με σθένος, αυταπάρνηση, και μεθοδικότητα. Τα στοιχεία αυτά τα αναγνωρίσατε και ο ίδιος έμπρακτα με την διαταγή σας προς όλους του Διοικητές, προσωπικό των οποίων εργάστηκε στην ΔΕΘ, να χορηγήσουν επιπλέον στους συναδέλφους αυτούς δυο (2) ημερήσιες αναπαύσεις.
Ευχόμαστε να εισακούστηκε η διαταγή σας στις αστυνομικές Υπηρεσίες της υπόλοιπης Ελλάδας, καθώς στις Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, παρά το ότι το προσωπικό αποδέχτηκε ως ηθική και σωματική ανταμοιβή της διαταγή σας αυτή, οι Διοικούντες δεν την έχουν εκτελέσει ακόμα.
           
Κύριε Αρχηγέ,
           
Παρακαλούμε όπως με υπόμνησή σας προς τους αρμόδιους χορηγηθούν αυτές οι ημερήσιες αναπαύσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για το αξιόμαχο των συναδέλφων.