Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

150 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟΥ..............!!!!!!





Εβδομήντα δύο χιλιάδες (72.000) λεπτά της ώρας,χίλιες διακόσιες(1.200) εργοτοώρες ημερησίως,εκατόν πενήντα (150) αστυνομικοί την ημέρα ....για την φρούρηση ΕΝΟΣ (1)  στόχου !!
Καταφεύγουμε στην υπερβολή αυτή για να αναδείξουμε ,πόσο σημαντικό είναι το κάθε λεπτό ανασφάλειας που βιώνει σήμερα ο Έλληνας Φορολογούμενος Πολίτης. 

Το πλήθος των παραπάνω συναδέλφων - αστυνομικών ,κάνουν μια πραγματική "ανθρώπινη αστυνομική ασπίδα",μπροστά από τον εξωτερικό τοίχο ενός ακίνητου στόχου.

Η Α.Σ.Π.Α έχει αναδείξει στο παρελθόν δύο (2) φορές  το ζήτημα αυτό προς την Φυσική μας Ηγεσία ,επισημαίνοντας τους πολλαπλούς κινδύνους που εκτίθενται οι συνάδελφοι μας με την "διάταξη" των συναδέλφων  μας στον στόχο αυτό.

Δυστυχώς ούτε οι δικές μας παραινέσεις λήφθηκαν υπ΄όψη,ούτε κάτι άλλαξε και μετά την απρόκλητη επίθεση  από "γνωστούς αγνώστους" εναντίων αστυνομικών (Ζητάδες και Διμοιρία Δ.Α.Ε.Θ) που ήταν

διατεθειμένοι σε υπηρεσία "ανθρώπινης ασπίδας" του γνωστού ακινήτου "ευπαθούς στόχου εθνικής σημασίας".



.

Για τελευταία φορά επισημαίνουμε  ότι και η προηγούμενη επίθεση και η όποια ενδεχόμενη δεν είναι κατά του ακίνητου στόχου ,αλλά στις προθέσεις των επιτιθεμένων είναι να κάνουν "ζημιά" -να κάψουν αστυνομικό/ους που "φυλούσαν" τον στόχο.

Η συνέχιση της απαράδεκτης κατάστασης αυτής,ενέχει κινδύνους για την ακεραιότητα των συναδέλφων μας, αποδεχόμαστε τον ενδεχόμενο κίνδυνο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας,αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδεχόμαστε ότι ο κίνδυνος είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Καλούμε την Φυσική και Πολιτική μας ηγεσία να αναθεωρήσουν το παρωχημένο αυτό επιχειρησιακό σχέδιο ,ώστε και οι όποιοι ενδεχόμενοι κίνδυνοι από απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων μας  να ελαχιστοποιηθούν και ο αριθμός των συναδέλφων μας που διατίθενται εκεί να περιοριστεί και φρούρηση αυτού καθάυτού του στόχου να γίνει πιο αποτελεσματική.

Α.Σ.Π.Α