Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!


                   ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
                       
                               ΝΙΚΗΣΕ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων (Δ.Σ,Συμβούλια Μεταθέσεων , Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους Π.Ο.ΑΣ.Υ) της Ένωσης, ψηφισαν 2.259 αστυνομικοί – μέλη, έστειλε ένα μύνημα  « έχουμε ανάγκη και απαιτούμε από τους τους εκπροσώπους μας, ουσιαστική εκπροσώπηση,άμεση ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που μας αφορούν ,αξιοπιστία ,μαχητικότητα και αγωνιστικότητα»  με παραλήπτες  όλους τους υποψηφίους και ειδικά αυτούς που εξελέγησαν.
Από τους τρείς (3) εκλογικούς συνδυασμούς που πηραν μέρος στις εκλογές, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
-Πρώτη  ήρθε  η Α.Σ.Π.Α με  ποσοστό 48%, 1.055 ψήφοδέλτια , έξι (6) έδρες, και είκοσι ένα (21) αντιπροσώπους  στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
-Δεύτερη η Σ.Ε.Α.Θ 35,3%,774 ψηφοδέλτια , πέντε (5) έδρες και δεκάξι (16) αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
- Τρίτη η «Δύναμη Αναγέννησης», με ποσοστό 16,7%,  366 ψηφοδέλτια , δύο (2) έδρες και οχτώ (8) αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν καλή επιτυχία και δύναμη ,να μην προδώσουν τις προσδοκίες των συναδέλφων και όλοι μαζί ενωμένοι να δημιουργήσουμε ένα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΜΑΧΗΤΙΚΟ ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ Σωματείο στην Θεσσαλονική που σε συνεργασία με όλο το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα να αντιμετωπίσουμε  το «μέλλον που έρχεται καλπάζωντας  και είναι φορτωμένο μόνο προβλήματα».

Α.Σ.Π.Α 

σε επόμενη ανάρτηση τα ονόματα όσων εκλέγονται σε όλα τα όργανα