Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ


Εξιχνιάστηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονου ομοεθνή του,   πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τις βραδινές ώρες της 29-03-2012, στην περιοχή Ανάχωμα, του Δημοτικού Διαμερίσματος Λαγκαδά.  (σχετ. το από 2012-03-30 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).


Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 33 και 40 ετών για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία», «Επικίνδυνη σωματική βλάβη» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 29-03-2012, υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των δραστών και των θυμάτων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και το σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου.


Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αντικείμενα.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


-Η Α.Σ.Π.Α συγχαίρει τους συναδέλφους του  Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη,για την επιτυχία τους.