Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μπαράζ συλλήψεων από την Ομάδα "ΔΙΑΣ" στην Θεσσαλονίκη

1.Συνελήφθη μεσημεριανές ώρες της 14-04-2012 στο κέντρο της πόλης, 20χρονη αλλοδαπή, διότι προσπάθησε να αφαιρέσει το πορτοφόλι αλλοδαπής, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την παθούσα και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
2.Απογευματινές ώρες της 14-04-2012, στην περιοχή της Ανάληψης, 32χρονος ημεδαπός, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία 56χρονου λαχειοπώλη, αφαίρεσε από τον πάγκο του λαϊκά λαχεία και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον 56χρονο και συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
3.Συνελήφθη πρωινές ώρες της 15-04-2012, στο κέντρο της πόλης, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 21χρονος αλλοδαπός, διότι λίγα λεπτά νωρίτερα αφαίρεσε από άνδρα, μία χρυσή αλυσίδα. Ο 21χρονος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απομίμηση πυροβόλου όπλου (ρέπλικα).



-Η Α.Σ.Π.Α δίνει θερμά συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας "ΔΙΑΣ" για τις επιτυχίες τους, είναι πάντα δίπλα στον πολίτη,είναι πάντα δίπλα μας ,είμαστε πάντα δίπλα τους.


Α.Σ.Π.Α