Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Επίσκεψη των αστυνομικών της Α.Σ.Π.Α Θεσσαλονίκης στον Αναπλ.Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδη (23/4/2012)

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    
 Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου 2012  μέλη της Α.Σ.Π.Α. (Ανεξάρτητη 
Συνδικαλιστική Παράταξη Αστυνομικών). Παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Μίμη Φωτόπουλου, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό σώμα στη Θεσσαλονίκη.
    Μεταξύ αυτών των προβλημάτων, οι εκπρόσωποι των αστυνομικών αναφέρθηκαν στην  έλλειψη προσωπικού καθώς είναι κενές περί τις 1.300 θέσεις την ώρα μάλιστα που στην Αθήνα γίνονται τοποθετήσεις νέων αστυνομικών. Επίσης, εξέθεσαν το πρόβλημα της ελλιπούς συντήρησης των οχημάτων (μοτοσικλετών και περιπολικών) καθώς και της  μη καταβολής των ρεπό και των συνεχών νυχτερινών.
    Από την πλευρά του, ο Δ. Ψωμιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις αυριανές εκλογές. «Εύχομαι η επόμενη μέρα να σας βρει όλους μαζί ενωμένους, πέρα από κόμματα και ταμπέλες που δεν έχουν καμία θέση στους απλούς αστυνομικούς. Ο Παναγιώτης και όλοι εμείς σταθήκαμε πάντοτε στο πλευρό των αστυνομικών γιατί πιστεύουμε ότι οι αστυνομικοί είστε παιδιά του λαού και η δημόσια τάξη και ασφάλεια είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό για τους πολίτες του τόπου μας. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας, στο δύσκολο καθημερινό αγώνα σας, αρωγοί και συμπαραστάτες με όποιο τρόπο μπορούμε» τόνισε ο Αν. Περιφερειάρχης. 

Δημοσιεύθηκε : http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=35&pressid=7869