Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

NAI!! EINAI ANΕΞΑΡΤΗΤΗ Η Α.Σ.Π.Α..........ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.!!!!!


διαβάστε παρακάτω τις αποδείξεις.........

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Α.Σ.Π.Α) Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο ,όχι για να εξυπηρετήσει πολιτικές καταστάσεις , η την Φυσική Ηγεσία,αλλά για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των συναδέλφων και να καλύψει το κενό συνδικαλιστικής εκπροσώπησης ,παρέμβασης και ενημέρωσης των χιλιάδων συναδέλφων λόγω της απραξίας και ανυπαρξίας του Α'Βάθμιου Σωματείου της Θεσσαλονίκης.

Την πρωτόγνωρη αυτή δράση και λειτουργία της  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Α.Σ.Π.Α) Θεσσαλονίκης, κάποιοι "έτρεξαν" να την προσδιορίσουν ιδεολογικά και κομματικά σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Γιατί;;

Γιατί έτσι τους βόλευε!!!!



Γιατί με κάθε τρόπο έπρεπε  να αποτρέψουν και να απομακρύνουν  τους εκατοντάδες συναδέλφους που από τις πρώτες μέρες λειτουργίας μας ,μας  εμπιστεύτηκαν γιατί προσπαθήσαμε και προσπαθούμε καθημερινά να σας ενημερώνουμε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα μέσω της δημιουργίας του blog aspapolice.blogspot.com, να έχουμε αυτοπρόσωπη παρουσία και παρέμβαση σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες ,σε όλες τις πορείες  διαμαρτυρίας, σε όλα τα Γενικά Συμβούλια της Π.Ο.ΑΣ.Υ  , αναγκαιότητα η οποία προέκυψε εξαιτίας της απραξίας και ανυπαρξίας κάποιων που θεσμικά είχαν την υποχρέωση αυτή.

Η Α.Σ.Π.Α  στην ιδρυτική της διακύρηξη είχε προσδιορίσει με σαφήνεια τους λόγους ίδρυσης της και τον σκοπό και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει για κάνει ότι το δυνατόν συνδικαλιστικά καλίτερο για τους συναδέλφους.

Από τις  πρώτες  μέρες  ύπαρξης .λειτουργίας και δράσης,η  Α.Σ.Π.Α Θεσσαλονίκης έτυχε  της μεγάλης απόδοχής των συναδέλφων και αυτό αποδεικνύεται ,τόσο από τις πεντακόσιες (500) περίπου καθημερινές επισκέψεις στην σελίδα μας aspapolice.blogspot.com,τα χιλιάδες email των συναδέλφων για διάφορα θέματα στο aspapolice@gmail.com, από τα μέλη και τους 1.650 φίλους της στην ομώνυμη Ομάδα του facebook(Φίλοι της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών).
Στην διάρκεια της λειτουργίας της στα πλαίσια των  επαφών της με ΟΛΑ τα Κόμματα  και ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές όλων των Κομμάτων της Α' κ Β' Θεσσαλονίκης αναλύσαμε τις συνδικαλιστικές μας θέσεις για όλα τα προβλήματα - ζητήματα που αποσχολούν την ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα την Θεσσαλονίκη.

Πολλές θέσεις και απόψεις μας έγιναν αποδεκτές από τους πολιτικούς σχηματισμούς,κόμματα και ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα τους για τα Σώματα Ασφαλείας .
Απόδειξη γι' αυτό αποτελούν οι  ερωτήσεις - επερωτήσεις και αναφορές - για τις περικοπές των αποδοχών μας,για το εφάπαξ, την ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ, για τα πάρεργα, για την αναδιάρθρωση , για τα αυτόφωρα και το παραάβολο των 100 ευρώ κ.α,  - των Βουλευτών της Θεσσαλονίκης.

Από την Ν.Δ, ερωτήσεις - επερωτήσεις και αναφορές κατατέθκαν από τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ Γιάννη , ΚΑΛΑΦΑΤΗ Σταύρο ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ Κών/νου , ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Θόδωρου .

Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ , από τον ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Γιώργου,ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ Βούλα,ΒΟΥΓΙΑ Σπύρο, ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟ Θωμά,ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ Χρυσή.

Από το ΚΚΕ ,από τον τομέα Δημόσιας Τάξης και τον Βουλευτή Ζιώγα Γιάννη.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κα ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ -ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ Ευαγγελία.

Από το ΛΑ.Ο.Σ , από τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Άγγελο  και ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Κυριάκο 

Η αναγκαιότητα της παρέμβασης μας αυτής, γίνεται για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ,διότι κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

Α.Σ.Π.Α