Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα

Πρωινές ώρες χθές (09-05-2012) στο Κορδελιό, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν μετά από αναζητήσεις και συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα πώλησης χρωμάτων – σιδηρικών, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.
Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω μεσημβρινές ώρες της 07-05-2012, στη περιοχή του Κορδελιού, αφαίρεσε από κατάστημα πώλησης εκκλησιαστικών ειδών, ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Μεσημβρινές ώρες χθές (09-05-2012),
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθη
πρωινές ώρες της 07-05-2012, στην περιοχή του Εύοσμου, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 24χρονος ημεδαπός, καθώς από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι το δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε είχε κλαπεί από την περιοχή του Εύοσμου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
Σύλληψη 42χρονου ομογενούς σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης για
Πρώτες πρωινές ώρες της 10-05-2012, συνελήφθη στην Τούμπα, 42χρόνος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παράβαση του Νόμου «Περί Παιγνίων».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης.
 

Α.Σ.Π.Α
παράβαση του Νόμου «Περί Παιγνίων».
στην περιοχή του Χαριλάου, συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.