Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΠΟΑΣΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ 2012



-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Αθήνα, 4 Μαΐου 2012
Αριθ. Πρωτ.: 200/2/78α

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,

Η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012 μας βρίσκει στο δρόμο του αταλάντευτου αγώνα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της άδικης πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα μας, με θύματα και πάλι τα συνήθη «υποζύγια», όλους εμάς, τον απλό εργαζόμενο και την οικογένειά του.

Γνωρίζουμε δε ότι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα συνεχίσουμε τον αγώνα, ταγμένοι στην υπηρεσία του συναδέλφου για το καλό της Ελληνικής Αστυνομίας, για να αισθάνεται ασφαλής ο πολίτης.
Τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και την επομένη των εκλογών είναι δυσβάσταχτα και μόνο ένα αρραγές, ενωτικό, ισχυρό και μαχητικό συνδικαλιστικό μέτωπο θα μπορέσει να δώσει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τις μάχες που έχουμε μπροστά μας για το νέο μισθολόγιο, για την αρπαγή των χρημάτων τους ερανικού λογαριασμού, για το ΤΕΑΠΑΣΑ, για το ΜΤΣ και όσα άλλα θεσμικά, οικονομικά κλπ αιτήματα αναδειχθούν από όλους μας.

Επειδή, όπως γνωρίζετε, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, καθόσον εξαντλούνται τα προβλεπόμενα από τον νέο συνδικαλιστικό νόμο και το νέο Καταστατικό μας, χρονικά περιθώρια για την διοργάνωση του 22ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου, καλείσθε να συμμετάσχετε στις εργασίες του Γενικού Συμβουλίου την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 και από ώρες 10:00 έως 15:00 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «PRESIDENT», Λ. Κηφισίας 43.

Την κρίσιμη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, όλοι όσοι έχουμε εκλεγεί από τους συναδέλφους μας, καλούμαστε να προετοιμάσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο το επικείμενο συνέδριό μας, αναδεικνύοντας τον προβληματισμό, τις προτάσεις και τις ιδέες μας με ένα και μοναδικό στόχο: την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων, μαζί με το συνάδελφο, για το συνάδελφο!

Όσοι τυχόν δεν αντιλαμβάνονται το βάρος των ευθυνών τους ενόψει του εκλογοαπολογιστικού μας συνεδρίου και προβάλλουν διάφορα προσχήματα, αδιαφορώντας για τις δικές τους υποχρεώσεις έναντι των συναδέλφων τους, ενώ συνεχίζουν να σκιαμαχούν με το κακό τους παρελθόν, ας επιδείξουν την ύστατη τούτη ώρα, πνεύμα ενότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

http://www.poasy.gr