Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Ένωση Θεσσαλονίκης διαμαρτύρεται για την μη καταβολή του εκλογικού.........



        
                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο παραπέντε πριν τις  εκλογές της 6 Μαΐου 2012, επαναθεσμοθετήθηκε με ομόφωνη απόφαση των πολιτικών κομμάτων η καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης στο προσωπικό του Υπουργείου μας και η οποία καθορίστηκε με Κοινή Υπουργική απόφαση στο ευτελές ποσό των 130 €.

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει και η χρονική μετάθεση από την καταβολή με τη μισθοδοσία του μηνός Ιουνίου 2012 στο απώτερο μέλλον της καταβολής του φιλοδωρήματος. Κανένας δεν ξέρει πότε και εάν πληρωθεί ο Αστυνομικός για την υπερεργασία των εκλογών, η οποία θα συνεχιστεί και την 17 Ιουνίου 2012 στις επαναληπτικές εκλογές, καίτοι όλες οι άλλες κατηγορίες εργαζομένων το έχουν λάβει κανονικά. Οι μόνοι που δεν το έχουν λάβει είναι οι ένστολοι υπάλληλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η εξέλιξη αυτή συνιστά μια επιπλέον προσβολή και αδικία στους συναδέλφους μας για τις εκατοντάδες ώρες υπερεργασίας κατά την προεκλογική περίοδο που προηγήθηκε, για την φρούρηση των εκλογικών τμημάτων, την περιφρούρηση των προεκλογικών εκδηλώσεων, την επίδοση των εγγράφων στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και την αναστολή των προγραμματισμένων αδειών τους, γεγονότα που θα επαναληφθούν λόγω των επαναληπτικών εκλογών.
Καλούμε άμεσα τους αρμόδιους και υπεύθυνους να  αποσαφηνίσουν το όλο θέμα για να μην, καταστούν για άλλη μια φορά οι αστυνομικοί οι παρίες του δημόσιου τομέα.
                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
      6976518061                              6979972444