Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αυτοψία και έλεγχος των κτηριακών εγκαταστάσεων Δ.Α.Κ.Α.Θ κ ΠΥΛΑΙΑΣ

Τον έλεγχο καταλληλότητας των Αστυνομικών Υπηρεσιών  του αεροδρομίου(ΔΑΚΑΘ) και  Πυλαίας ζήτησε η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  με έγγραφό της προς τονΑναπληρωτή Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας                                                Κο Διονύσιο Χ. Ψωμιάδη.

Η κίνηση αυτή καταδεικνύει την πρόθεση της Διοίκησης του Σωματείου ότι τα θέματα «Υγιεινής και Ασφάλειας» είναι πρώτης προτεραιότητας και δεν χωρούν "εκπτώσεις".

Α.Σ.Π.Α

   
ΠΡΟΣ
 Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας
                                                  Κο Διονύσιο Χ. Ψωμιάδη

Θέμα: «Αυτοψία και έλεγχος των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου εδρεύουν η Δ/νση Αστυνομίας Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης(Δ.Α.Κ.Α.Θ) και το Α.Τ κ Τ.Α Πυλαίας»  

Όπως είχε συζητηθεί στην από 11 Μαΐου 2012 συνάντηση μας στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , μεταξύ των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, είναι η ύπαρξη αμιάντου στην πρόσοψη του κτηρίου της Δ.Α.Κ.Α.Θ και στην στέγη του Α.Τ κ Τ.Α  Πυλαίας.
Στην συνέχεια σε επίσκεψη μας στις προαναφερόμενες υπηρεσίες ,επαναδιαπιστώσαμε ότι το σοβαρό αυτό πρόβλημα παραμένει με ότι αυτό συνεπάγεται για το θέμα της «Υγιεινής και Ασφάλειας» των εργαζομένων συναδέλφων μας ,αλλά και των πολιτών που εξυπηρετούνται από τις αστυνομικές υπηρεσίες αυτές.

Γι αυτό παρακαλούμε όπως οι αρμόδιες για το αντικείμενο αυτό υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διενεργήσουν αυτοψία, έλεγχο και μέτρηση στα κτήρια αυτά , προκειμένου αν διαπιστωθεί σοβαρό πρόβλημα να απομακρυνθούν άμεσα οι επιβλαβείς αυτές για την υγεία ουσίες (αμίαντος).

                                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                         ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ      69765180616                                                                                6979972444