Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Φραγμοί σε άδειους δρόμους και αστυνομικοί σε 18 και πλέον ώρες εργασίας!Τοποθέτηση του προέδρου της Ε.Α.Υ.Θ. ΠΑΔΙΩΤΗ Δημήτρη!


 Δυστυχώς είναι οι εικόνες αυτή την στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!Λεωφορεία της Αστυνομίας να πραγματοποιούν φραγμούς προκαλώντας κυκλοφοριακό κουμφούζιο χωρίς την ύπαρξη ούτε μίας διαδήλώσης,ταλαιπωρώντας πολίτες και αστυνομικούς.


Όσο για την υποτιθέμενη αλλαγή πλέυσης για τα μέτρα στην ΔΕΘ που ήθελαν να μας πείσουν κάποιοι έχω να πω άνθρακας ο θησαυρός!
Όντως κλήθηκαν λιγότερες δυνάμεις, αλλά αυτές που θα χρησιμοποιηθούν διατάχθηκαν να εκτελέσουν κατά τις αυριανές εκδηλώσεις τουλάχιστον 18 ώρες εργασίας σε κλειστό ωράριο.
Δυστυχώς ο σεβασμός στα εργασικά δικαιώματα και στην ανθρώπινη υπόσταση του αστυνομικού προσωπικού από την Φυσική Ηγεσία , έχει εξαφανισθεί.
Και ως συνήθως, αν μετά από 15 συνεχόμενες ώρες εργασίας κάποιος συνάδελφος μας υποπέσει σε παράπτωμα λόγω της σωματικής και ψυχικής κούρασης θα τον τιμωρήσουν παραδειγματικά καλύπτοντας τις δικές τους παραλείψεις.

ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Θ.

Μέλος Α.Σ.Π.Α.