Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ένωση εύχεται περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους της ΔΑΕΘ

Θεσσαλονίκη, 1 Σεπτεμβρίου 2015
Δυσάρεστη κατάληξη είχε για τέσσερις τραυματίες συναδέλφους μας της ΔΑΕΘ η χθεσινή πορεία φιλάθλων του Άρη, οι δυο εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά. Οι φίλαθλοι επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς πετώντας εναντίον τους μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.
   Μπορεί τέτοιου είδους συμπλοκές να είναι μια οδυνηρή καθημερινότητα για τους συναδέλφους της ΔΑΕΘ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέες• πόσω μάλλον όταν συνοδεύονται από τραυματίες Αστυνομικούς ή πολίτες.

   Μόλις ξεκίνησε η περίοδος του πρωταθλήματος και ήδη η κατάσταση είναι έκρυθμη. Η συνεχής εναλλαγή του δόγματος της Ελληνικής Αστυνομίας και του επιχειρησιακού σχεδιασμού, έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στους διοικούντες όσο και τους συναδέλφους, με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιοι για τον τρόπο δράσης τους. Η λειτουργία και η αποτελεσματικότητα των διμοιριών δεν είναι πεδίο πειραματισμού και είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Φυσικής μας Ηγεσίας.
   Το Προεδρείο της Ένωσής μας εύχεται περαστικά στους τραυματίες συναδέλφους μας και δηλώνει την στήριξή του στους συναδέλφους της ΔΑΕΘ που με αυταπάρνηση προσπαθούν καθημερινά για την διατήρηση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος