Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωτοποριακές δράσεις και εκδηλώσεις της Ε.Α.Υ.Θ.!Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρών!

Οι Αντιπρόσωποι και τα μέλη της Α.Σ.Π.Α. συγχαίρουν το Προεδρείο της Ε.Α.Υ.Θ. για τις πρωτοποριακές δράσεις της και θα είναι αρωγοί σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει.
Αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για όλους μας τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες συμβάλλουν στην ενημέρωση και κυρίως στην ενίσχυση της συναδελφικής αλληλεγγύης!


Συγκεκριμένα:

Tην 30-09-2015 στο Αμφιθέατρο του Α.ΜΕ.Θ. και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με ΘΕΜΑ: ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ με προσκεκλημένο της Ένωσης και Ομιλητή τον κ. ΜΑΡΚΟΥΙΖΟ Αναστάσιο "ΙΑΒΕΡΗ"


Την 12-10-2014 και ώρες 09.00-13.00  θα πραγματοποιηθεί στο Α.ΜΕ.Θ. ομαδική εθελοντική αιμοδοσία για ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας.Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.Εδώ θέλουμε να πούμε ότι από την ημέρα επανίδρυσης της τράπεζας αίματος της Ε.Α.Υ.Θ. έχουν βοηθηθεί εκατοντάδες συνάδελφοι και οικογένειες αυτών.

Την 14-10-2015 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης  στην μνήμη του συναδέλφου μας ΠΡΑΣΑΤΖΗ Νεκτάριου,μεταξύ της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Παράρτημα Β.Ελλάδας και Βετεράνων καλαθοσφαιριστών.όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της οικογενείας του.

Α.Σ.Π.Α. Θεσσαλονίκης