Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

«Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια»



                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2012 14:34

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης με έκπληξη αλλά και περίσκεψη παρακολουθεί την μαζική μετακίνηση 1881 αστυνομικών από όλη την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα προς τον τόπο μας μέσα σε δύο μέρες, ωσάν η χώρα να βρίσκεται ξαφνικά σε κατάσταση πολέμου!!

Παρακολουθεί με έκπληξη και περίσκεψη την μυστική μεταγωγή και εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στα Τ.Δ.Α. Ξάνθης και Κομοτηνής χωρίς καμία πρόβλεψη για την ασφάλεια των συναδέρφων αλλά και των πολιτών που μένουν δίπλα από την Αστυνομική σχολή Ξάνθης!!!

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε η Αστυνομική Σχολή να συνεχίσει να λειτουργεί ως εκπαιδευτικό ίδρυμα και όχι ως αποθήκη ανθρώπινων πονεμένων ψυχών, όπως δηλώνει, ότι συνυπογράφει τόσο το ψήφισμα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσο και το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, αφού κι εμείς οι Αστυνομικοί που υπηρετούμε σε αυτόν τον ιερό τόπο είμαστε δικό του κομμάτι και δεν θα επιτρέψουμε όσο μας επιτρέπει η νομιμότητα να υποβαθμιστεί κι άλλο αυτή η ακριτική περιοχή.
Τέλος δηλώνουμε ότι ως Σωματείο θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να παρέχουμε στους συνάδερφους αστυνομικούς - που τόσο ξαφνικά αλλά και τόσο ανάλγητα και χωρίς οργάνωση άφησαν πίσω γυναίκες και παιδιά – το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Άλλωστε θα πρέπει να θυμίσουμε στους Κυβερνώντες αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας…
«Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια»
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε. Κωνσταντίνος
6974261781
Ο Οργανωτικός Γραμματέας
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Χρ. Παναγιώτης
6934524726