Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

OXI!!!!Στον "στρατωνισμό" των συναδέλφων μας....

Ήδη έχουν συμπληρωθεί 15 ημέρες από την αναγκαστική απόσπαση των 245 συναδέλφων στον έβρο και συγκεκριμένα να εκτελούν υπηρεσία στα όρια της Α/Δ Ορεστιάδας....και όμως τα προβλήματα παραμένουν.....και περιμένουν και μαζί μ'αυτά περιμένουν και οι συνάδελφοι μας να γλιτώσουν από τις 5 ώρες πήγαινε - έλα και να "προωθηθούν" σε ξενοδοχεία της Ορεστιάδας η τουλάχιστον του Διδυμότειχου, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί η Φυσική μας Ηγεσία.
Αντ' αυτού όπως πληροφορηθήκαμε ότι με "πυρετώδεις" ρυθμούς ετοιμάζεται η Σχολή Αστυφυλάκων του Διδυμότειχου και το Κέντρο Νεότητας Φερρών να υποδεχθούν σε δίκλινα διαμορφωμένα δωμάτια - κοιτώνες με φως, νερό και "κλίμα" όλους όσους διαμένουν σε ξενοδοχεία της Κομοτηνής !!!!
 Και φυσικά να σιτίζονται από το "κρύο" κατ' ανάθεση κέτεριγκ.....!!!

Πάντως εμείς ως συνδικαλιστές και οι αποσπασμένοι συνάδελφοι μας δεν θα ανεχτούμε μια τέτοια εξέλιξη και θα ξανακλείσουμε την Σχολή να χρειαστεί.

Απαιτούμε και ζητούμε να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης , όπως αρμόζει σε επαγγελματίες αστυνομικούς και όχι να "στοιβάζονται" και αυτοί  στην μοναδική "άδεια" -προφανώς για τον λόγο αυτό -από μετανάστες σχολή αστυφυλάκων.


Α.Σ.Π.Α