Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Συνάντηση Ε.ΑΣ.Υ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κ. Δημήτριο ΤΣΟΥΚΑΛΑ


Τρίτη, 16 Απρίλιος 2013
-ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συνάντηση του Προεδρείου με τον Βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κ. Δημήτριο ΤΣΟΥΚΑΛΑ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  14 Απριλίου 2013
Αριθ. Πρωτ.: 62/2013 
                                                                       AΝΑΚΟΙΝΩΣH

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 14/4/2012 στα γραφεία της Ένωσης επίσημη συνάντηση του Προεδρείου – Διοίκησης της Ένωσης με τον Βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κ. Δημήτριο ΤΣΟΥΚΑΛΑ, το συντονιστή θεμάτων ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κ. Τάσο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, τους οποίους συνόδευε και το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ κ. Νικόλαος ΣΟΧΑΛΗΣ.
Είναι μεγάλη τιμή για το συνδικαλιστικό κίνημα των αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού Θεσσαλονίκης το γεγονός ότι προσήλθαν στα γραφεία της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσής μας οι εκπρόσωποι για θέματα της Ελληνικής Αστυνομίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα πολλά και σοβαρά εργασιακά  προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Βασικά αιτήματα και διεκδικήσεις ήταν η άμεση οικονομική ανακούφισή μας, έπειτα από την πολιτική του Μνημονίου, η κάλυψη των 1.200 κενών οργανικών θέσεων της περιοχής μας, η παράτυπη φύλαξη κρατουμένων από τις Υπηρεσίες μας, τα πάρεργα, η πιστή τήρηση του ωραρίου εργασίας, οι πολλές μετακινήσεις, η απογραφή ως ΤΕ των αποφοίτων της Ανωτέρας Σχολής Αστυφυλάκων.
Στην ανωτέρω αντιπροσωπεία επιδόθηκε γραπτό υπόμνημα το οποίο περιγράφει όλα τα ζητήματα που θα πρέπει άμεσα να επιλυθούν, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στον κάθε πολίτη της ελληνικής κοινωνίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

http://www.eayth.gr