Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Α.Σ.Π.Α. «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΣΕ Τ.Ε.Ι . ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ!!!!!»


Αναγνώριση της Σχολής Αστυφυλάκων στο επίπεδο Τ.Ε. Ι.

Δεν μπορεί  όλες μα σχεδόν όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες, Πανεπιστήμια, Σχολές, ΤΕΙ, Λύκεια και Οργανισμοί του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην Ελλάδα (αλλά και στο εξωτερικό μέσω του ΔΟΑΤΑΠ)  να αναγνωρίζουν τα πτυχία των Σχολών Αστυφυλάκων (για όσους κατετάγησαν στην Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2226/1994. Δηλαδή τα πτυχία όσων εισήχθησαν στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με Πανελλαδικές Εισαγωγικές
Εξετάσεις σύμφωνα με το Ν.2226/1994 και σπούδασαν πέντε (5) Εξάμηνα) ως πτυχία Ανώτερης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλοι, τα πτυχία των Σχολών Αστυφυλάκων τα αναγνωρίζουν ως πτυχία Ανώτερης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκτός από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία των Αστυφυλάκων .

Θα αρχίζουμε να πιστεύουμε αυτά που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του ΥΠ.ΠΡΟ-ΠΟ  περί εμπάθειας, κάποιων  Αξιωματικών που υπηρετούν στο Αρχηγείο και ασκούν το επάγγελμα του αστυνομικού πέριξ των γραφείων Υπουργών, Υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων που ισχυρίζονται ότι «εμείς αποφασίζουμε για την  επαγγελματική εξέλιξη και αναβάθμιση των Αστυφυλάκων»!!!!!

Απαιτούμε το έμπρακτο  ενδιαφέρον της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠ.ΠΡΟ-ΠΟ ,του Αρχηγού της  ΕΛ.ΑΣ  -ας κοιτάξουν τι έκαναν οι άλλες χώρες ακόμα και η Κύπρος ή ας κοιτάξουν τι έκαναν τα αντίστοιχα με τις Παραγωγικές Σχολές που έχουν π.χ. ΣΜΥ, ΣΜΥΝ και ΣΤΥΑ και ας θέσουν ως άμεση προτεραιότητα τους την θεσμική  αναγνώριση της Σχολής Αστυφυλάκων στο επίπεδο των Τ.Ε.Ι.


   Α.Σ.Π.Α