Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΡΗ'' ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!!

Δώστε τώρα πόρους στην «άπορη» Αστυνομία!!!!

Το είπαμε το ξανάπαμε και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε………….

Τώρα που άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα στην λειτουργία της Αστυνομίας, και η τεράστια «μηχανή» της ΕΛ.ΑΣ  παρουσιάζει  δυσλειτουργίες τώρα όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να εξευρεθούν πόροι ώστε η ΕΛ..ΑΣ να αποκτήσει οικονομική αυτοδυναμία και αυτάρκεια .

Μέχρι σήμερα από τις περίφημες καταδικαστικές αποφάσεις, από τις μηνύσεις και από κάθε
είδους δικογράφου , παραβόλου κτλ .όλοι είτε είχαν άμεση , είτε έμμεση σχέση και εμπλοκή, ακόμη και «άσχετοι» έπαιρναν και παίρνουν το κάτι τις τους!!!!

Η  μόνη όμως και που δεχόταν τις μηνύσεις  και έκανε τις συλλήψεις και  έκανε τις προανακρίσεις και  έκανε τις δικογραφίες και εκτελούσε τα εντάλματα  και  φρουρεί τα δικαστήρια και  εκτελούσε τις καταδικαστικές αποφάσεις και στο τέλος δεν έπαιρνε τίποτα ανταποδοτικά ήταν η Αστυνομία…………!!!!!!!

Πρέπει λοιπόν άμεσα  να θεσμοθετηθεί η   απόδοση ενός ποσοστού 5% από την εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων (3% για τις λειτουργικές δαπάνες της ΕΛ.ΑΣ και 2% υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της), επίσης την απόδοση ενός ποσοστού 5% (κατά αναλογία ως ανωτέρω) από τα παράβολα των μηνύσεων η την  καθιέρωση επικόλλησης ενσήμων η χαρτοσήμων υπέρ της ΕΛ.ΑΣ  τόσο στην κατάθεση   εγκλήσεων , όσο και σε  κάθε είδους δικογράφων.

Α.Σ.Π.Α