Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.....


To "τζάμπα" τελείωσε................!!!!!!
Καθημερινά δεκάδες περιπολικά και αστυνομικοί χρησιμοποιούνται σε μέτρα, συνοδείες, χρηματαποστολές κ.α. κατόπιν αιτημάτων από Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ. και ιδιώτες, ειδικά οι χρηματαποστολές από Τράπεζες και εταιρίες security είναι στην ημερήσια διάταξη.
Η Α.Σ.Π.Α. λοιπόν σε συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, τους Διευθυντές Ασφαλείας και Αμέσου Δράσεως
απαίτησε σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις να εφαρμόζονται από δω και στο εξής οι ήδη εδώ και μήνες ψηφισμένες διατάξεις του Νόμου 3938/2011 ,άρθρο 22 που προβλέπει χρηματική καταβολή υπέρ των ασφαλιστικών Ταμείων των Αστυνομικών όταν χρησιμοποιούνται από τους παραπάνω αναγραφόμενους φορείς η ιδιώτες.
Επειδή η οικονομική κατάσταση των Ταμείων έχει ανάγκη από εξεύρεση και δημιουργία νέων πόρους η εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων καθίσταται αναγκαία , όπως επίσης ανάγκη είναι και η επέκταση των διατάξεων αυτών και σε άλλες δράσεις όπου η αστυνομία έχει "εμπλοκή" π.χ. καταδικαστικές αποφάσεις, τροχαίες παραβάσεις, παράβολα μηνύσεων, διαβατηρίων, ταυτοτήτων κτλ.
Επίσης αν μέρος των χρημάτων αυτών δίδεται και προς αντιμετώπιση λειτουργικών δαπανών της Αστυνομίας - οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές - θα λύνονταν πολλά καθημερινά προβλήματα της Αστυνομίας.

Α.Σ.Π.Α.