Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.........ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ε.Α!!!!! ΜΟΛΙΣ 50 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Θ.

Πάνω που δεν στέγνωσε το μελάνι της διαμαρτυρίας μας και της αποστολής του υπομνήματος μας σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης, για τις μόλις δώδεκα (12) τοποθετήσεις νεοεξερχομένων αστυφυλάκων στην Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης - σε σύνολο 2.100 εξερχομένων εκ των οποίων 2.039 στην Γ.Α.Δ.Α. - που έχει 1.000 κενές οργανικές θέσεις!!!!!
Δημοσιοποιήθηκαν οι θέσεις για τις έκτακτες μεταθέσεις του Οκτωβρίου, όμως πάλι μια από τα ίδια, μόλις πενήντα (50) θέσεις στην Θεσσαλονίκη!!!!!!
Η επόμενη διαμαρτυρία - καταγγελία μας, δεν θα αφορά την απαξιωτική συμπεριφορά της Φυσικής Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ προς την Γ.Α.Δ.Θ.  και την Θεσσαλονίκη, αλλά την αμηχανία και αδυναμία της ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Θ. να ορθώσει το ανάστημα της στις προηγούμενες αποφάσεις του Αρχηγού και να απαιτήσει ικανό αριθμό ενίσχυσης, αλλά και να εγκαλέσουμε όλους τους Υπουργούς, Βουλευτές όλων των Κομμάτων της Α' κ Β' Θεσσαλονίκης που παρότι ενημερώθηκαν με υπόμνημα μας, τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν προέβησαν σε καμία είδους παρέμβαση, ώστε να αλλάξουν οι αποφάσεις του Αρχηγού.
Τηρούμε επικριτική στάση αναμονής και υπομονής, προκειμένου να μην δυναμιτίσουμε το ήδη φορτισμένο κλίμα ενόψει Δ.Ε.Θ. και από Δευτέρα επανερχόμαστε......!!!!!!

Α.Σ.Π.Α.