Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτυχία της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσ/νίκης σε συνεργασία με την Α.Δ. Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη  δύο (2) μελών κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών
Στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς λαθροδιακινητές, ηλικίας 30 και 68 ετών.

Οι συλληφθέντες αποτελούσαν μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 13-09-2011, σε παράπλευρη της Εγνατίας οδό (πλησίον εργοστασίου «ΤΙΤΑΝ»), εντοπίστηκαν οι δύο λαθροδιακινητές, οι οποίοι επρόκειτο να επιβιβάσουν σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν στην Αθήνα, δεκατέσσερις (14) λαθρομετανάστες, από τους οποίους 10 άνδρες, 2 γυναίκες και 2 ανήλικα παιδιά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Την περίοδο αυτή, που η χώρα μας κατακλύζεται απο λαθρομετανάστες, η Α.Σ.Π.Α. συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους που προσπαθούν να εκπληρώσουν τον καθήκον τους με το καλύτερο δυνατό τρόπο!