Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης δηλώνει αλληλέγγυο και απαιτεί να σταματήσει αμέσως η ΕΔΕ σε βάρος των συνδικαλιστών


Σάββατο, 26 Ιανουάριος 2013
-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΟΔΟΠΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ΕΔΕ που διέταξε ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ εις βάρος 6 αστυνομικών υπαλλήλων και ενός αξιωματικού , συνδικαλιστών μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης και της Ένωσης Αξιωματικών  της ΕΛΑΣ ΑΜΘ με αφορμή τα γεγονότα της 4ης Αυγούστου 2012 (μεταφορά λαθρομεταναστών) έξω από τη Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής. 
Εμείς δηλώνουμε αλληλέγγυοι στα Δ.Σ. των δύο Συνδικαλιστικών Ενώσεων όπως και σε όλους τους συναδέλφους τους που «διώκονται» ουσιαστικά άδικα, για την ειρηνική δράση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήσαμε ΟΛΟΙ όσοι ήμασταν παρόντες εκείνο το ξημέρωμα.
Το ΠΑΣΟΚ Ροδόπης απαιτεί να σταματήσει αμέσως η ΕΔΕ που στόχο έχει να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους – αστυνομικούς της διπλανής πόρτας με τους οποίους αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο και την ασφάλεια της περιοχής μας!
Οι πειθαρχικές διώξεις και οι έλεγχοι δεν προσφέρουν τίποτα κύριοι της ΕΛΑΣ και κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. 
Καλούμε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρο μας Βαγγέλη Βενιζέλο να παρέμβει δυναμικά ώστε να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται και να αποκατασταθεί η ηρεμία και η δικαιοσύνη.  


Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ροδόπης 
Ο Γραμματέας 
Γιώργος Μανανάς