Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΗ

Α
στυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό λαθροδιακινητή, ως μέλος κυκλώματος για την παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών, στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την (18-07-2011) το απόγευμα, όταν όχημα που κινούταν στην Εγνατία Οδό , κίνησε τις υποψίες περιπολούντων αστυνομικών.
Παρότι πραγματοποιήθηκε αστυνομικό σήμα στάσης στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, με τη

χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Το καταδιωκόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά στη Ν.Ε.Ο Καβάλας-Θεσσαλονίκης , οπότε και συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός.
Πέραν του 20χρονου λαθροδιακινητή, στο όχημα επέβαιναν έξι (6) λαθρομετανάστες, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, είχε κλαπεί προ 3ημέρου, από το Κορωπί Αττικής.
Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους

Α.Σ.Π.Α.