Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ. "Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ" !!!

ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ. "Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ" !!!

Την παραπάνω δήλωση και την ανησυχία του για την κλιμάκωση της βίας.

Άφωνους άφησε τους βουλευτές που συμμετέχουν στη Διαρκή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, μιλώντας για ραγδαία κλιμάκωση της βίας, για νέου τύπου μολότοφ και για καθημερινές επιθέσεις με καλάσνικοφ.
Η «άλλη πλευρά» όπως τη χαρακτήρισε, «επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο. Δημιουργείται και μία φασίζουσα ακροδεξιάς προέλευσης βία. Δεν έχει όμως ακόμα λάβει, αυτή η ακροδεξιά βία, τις διαστάσεις τις βίας των αναρχικών. Δρα, όμως σε συγκεκριμένους χώρους όπου υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί.
Τελευταίως είδαμε και μία περίεργη σύμπλευση: Ομάδες ακροδεξιών και αναρχικών να ανέχονται η μία την άλλη και να βάλλουν και οι δύο εναντίον των αστυνομικών. Είμαστε η


μοναδική χώρα στον κόσμο που στοχεύεται ευθέως η Βουλή. Στη πλατεία Συντάγματος, έπεσαν πάνω από 20 τόνοι. Πήγαν να «κτίσουν» την Αστυνομία. Οι δυνάμεις μας λένε ήδη " δεν αντέχουμε άλλο, μας έχουν χτίσει"», είπε ο Λευτέρης Οικονόμου.
Και η συνέχεια ήταν ακόμη πιο δραματική. «Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πραγματοποιούνται επιθέσεις καθημερινά με καλάσνικοφ», είπε ο αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πλέον η βόμβα μολότοφ έχει μεταλλαχθεί από εμπρηστική σε εκρηκτική και αυτό είναι ελληνική πατέντα.
«Η κλασική μολότοφ από εμπρηστική γίνεται εκρηκτική χρησιμοποιώντας βεγγαλικά με ισχυρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Στο μπουκάλι προσθέτουν και ρινίσματα σιδήρου ή παχύρρευστα υγρά για να κολλήσουν στις στολές των αστυνομικών και να προκαλέσουν ισχυρότερη ζημιά», αποκάλυψε ο κ. Οικονόμου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις νέου τύπου βόμβες μολότοφ βρέθηκαν στο νοσοκομείο 126 αστυνομικοί, ενώ ακόμη 26 αστυνομικοί βρίσκονται ακόμα εκτός υπηρεσίας.
Εκτός από τη νέα μολότοφ, υπάρχουν και νέου είδους όπλα που χρησιμοποιούνται κατά των αστυνομικών δυνάμεων. «Χρησιμοποιούνται τόξα με βέλη, σφενδόνες που πετάνε μπουλόνια και σπάνε μάρμαρα. Πυροσβεστήρες για δημιουργία θολού περιβάλλοντος, καπνογόνες βόμβες, εκτυφλωτικά λέιζερ, καυστικά οξέα που προκαλούν εγκαύματα και μπουκάλια όχι με νερό αλλά με... ούρα».

-Εφόσον ο Αρχηγός της Αστυνομίας παραδέχεται όλα τα παραπάνω και μάλιστα μέσα στην Βουλή – επομένως έχει ενημερωθεί επίσημα όλος ο Πολιτικός Κόσμος – δεν μένει τίποτα άλλο από το να περιμένουμε να αναλάβουν πλέον όλοι μαζί πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουν με κάθε δυνατό τρόπο όλους τους Αστυνομικούς από τους διαλαμβανόμενους κινδύνους ,διαφορετικά θα έχουν διαπράξει εγκληματική αμέλεια!!!!!!!!   

Α.Σ.Π.Α