Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

1)Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εχεδώρου, το απόγευμα της 26-05-2011, ειδοποιούμενοι από ιδιοκτήτη για διάρρηξη του διαμερίσματός του, έσπευσαν στην περιοχή των Διαβατών, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 25χρονο ομογενή, ο οποίος είχε διαρρήξει και αφαιρέσει μικροποσό από την υποδεικνυόμενη οικία. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, απ΄όπου προέκυψε ότι, ο συλληφθείς νωρίτερα την ίδια
 ημέρα, διέρρηξε δεύτερο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, απ΄όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
2)Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», το βράδυ της 26-05-2011, στην περιοχή της Άνω Πόλης, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω 30χρονο ομογενή, για διάρρηξη σταθμευμένου ΙΧ αυτοκινήτου. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

3)Στο πλαίσιο των καθημερινών αστυνομικών περιπολιών, το πρωί της 26-05-2011, στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 17 ως 38 ετών, τη στιγμή που αφαιρούσαν σίδερα και άλλα αντικείμενα.

4)Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης, μεσημεριανές ώρες της 27-05-2011, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 25 ετών, διότι λίγα λεπτά νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα γυναικείων ειδών, διάφορα προς πώληση προϊόντα.

Οι συλληφθέντες όλων των παραπάνω περιπτώσεων θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

-Η Α.Σ.Π.Α συγχαίρει τους συναδέλφους των παραπάνω επιτυχιών.

Α.Σ.Π.Α