Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ !!!!

Ο  κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να πάρει και τον έλεγχο των καταστημάτων !!!!

Η Α.Σ.Π.Α δεν αφήνει τίποτα «να πέσει κάτω» !!!

Έτσι δεν πρόκειται να αφήσουμε αναπάντητη την καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για διαφθορά στην Αστυνομία .

Έκπληξη μας προκάλεσαν  οι αιχμές του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη - για διαφθορά αστυνομικών - κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής ποιότητας ζωής με θέμα το ωράριο μουσικής στα μαγαζιά.

Ο Δήμαρχος  υπονόησε ότι αστυνομικοί συνεργάζονται με ιδιοκτήτες μπαρ για να τους

 προειδοποιούν και να γλιτώνουν τα πρόστιμα σε περίπτωση ελέγχου, λέγοντας «Ειδοποίησα ο ίδιος την Αστυνομία για περιστατικό ηχορύπανσης από καφετέρια του κέντρου. Πριν έρθει η Αστυνομία ο μαγαζάτορας χαμήλωσε τη μουσική. Κάποιος τον ειδοποίησε» φέρεται να υποστήριξε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Και γιατί κύριε Δήμαρχε δεν ζήτησες εξηγήσεις και αποτέλεσμα για την καταγγελία σου και γιατί δεν ξανά – κατήγγειλες την συμπεριφορά αυτή των αστυνομικών στους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της ΕΛ.ΑΣ., παρά αφήνεις μομφές για διαφθορά στο σύνολο της Αστυνομίας!!! 

Για την Ελληνική Αστυνομία ο έλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί «πάρεργο», που στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης εφόσον ο Δήμος εκδίδει το σύνολο των αδειών που χρειάζεται ένα τέτοιο κατάστημα  και εφόσον ο αριθμός των Δημοτικών Αστυνομικών είναι μεγαλύτερος από πενήντα (50) – όπως ο Νόμος προβλέπει – να πάρει και τον πλήρη  έλεγχο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος έτσι θα έχει και μια πιο άμεση επικοινωνία και στις καταγγελίες του και στα αποτελέσματα!!!!

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν πιο είναι το μεγαλύτερο «εκκολαπτήριο» σκανδάλων και διαφθοράς στην Πόλη μας και αυτό δεν είναι η Αστυνομία!!!

Α.Σ.Π.Α